Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа с обща платформа с Мазерати!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа с обща платформа с Мазерати!

Мазерати има намерението да пусне нови модели които ще бъдат позиционирани под Maserati Quattroporte и Grand Turismo . За целта платформата ще бъде разработена съвместно с Алфа Ромео , която в момента работи над заместника на 166. Явно от Alfa Romeo , са решили да изоставят идеята за използването на готова платформа и са се захванали да направят изцяло нова. Сътрудничеството между двете фирми ще доведе до спестяване на много средства. От една страна за Алфа Ромео , ще бъде добра реклама това , че ще използва в своя модел платформа , която ще се монтира и в Мазерати. От друга страна Мазерати , ще предлага по достъпен модел разработен с малко средства , който би трябвало да завладее американския пазар. Целта , която са си поставили от централата на Мазерати е да увеличат продажбите на 120 000 годишно , а това е достижимо само , ако на пазара се появи по достъпен модел. Ние все пак ще трябва да изчакаме до 2011г. , когато ще видим готовия продукт и чак тогава ще разберем дали новия малък модел на Мазерати ще споделя платформата с бъдещия флагман на Алфа.

Източник:http://kamuscoop.blogspot.com/
    sigpic"
    Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Въпроса около новата платформа на алфа за бъдещия заместник на 166 много взе да се разводнява.
    sigpic
    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
    BMW E30
    BMW E36

Comment

Ето добра картинка
      Attached Files

B&B Racing | bb-racingteam.com
      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
        Ето добра картинка
        Перфектен дизайн Много ми хареса
        sigpic
        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
        BMW E30
        BMW E36

Comment

уникално
          Alfa Romeo 147 "Selespeed"
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
            Перфектен дизайн Много ми хареса
            Ами то едно към едно с мазератито, сугурно е фотошоп.

Comment

Сега се загледах ама алфата яко ми прилича на АУДИ

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                Сега се загледах ама алфата яко ми прилича на АУДИ
                отучете се да сравнявате марката със сяк'ви други марки...освен с Фиат де мислиш ли колега че дизайнерите са седнали да прекопирват ауди-та и бмв-та

това че ауди се опитват да правят по-спортно елегантни коли от 3-4години на сам (което марката Алфа Ромео прави от както е създадена) това не значи че ние сме тези които догонваме и прекопирваме

не че тая снимка ми изглежда реална де
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

Working...
                X